Bedste damefrisør København

MIPEcph er mere end blot en damefrisør
Få også en personlig styling og klipning i hyggeligt selskab og omgivelser. I hjertet af København finder du vores damefrisør, hvor vi med glæde byder dig indenfor til et klip, farvning eller make-up.

Hos MIPECPH vægter vi højt på faglighed, og vi stræber altid efter at give dig en særlig oplevelse, når du er til frisør i vores salon. I salonens hyggelige rammer, arbejder vi på at skabe den frisure eller det look, som du bliver tilfreds med. Vi tilbyder blandt andet dameklip, diverse farvninger, permanent, vipper, make-up samt styling til særlige arrangementer. Vores frisørsalons er indrettet og danner rammerne for ro og hjemlig hygge, hvor du som kunde har mulighed for, at tilpasse dine behandlinger ud fra dit behov og ønske.

Dygtig damefrisør midt på Strøget

MIPEcph er beliggende på Knabostræde 8A en sidegade på Strøget i København. Du er velkommen til at kigge ind, og vi kan sammen finde en tid til dig.

Vi har også et bookingsystem, hvor du nemt kan vælge den behandling du ønsker og booke dig ind hos en af vores stylister. Vi er stylister med stor faglig kunnen både i hår, makeup og styling.
Vi har stor ekspetise i blandt andet farve af hår, hvor vi også i flere år har stillet op til blandt andet Color Zoom. Color Zoom er en frisør konkurrence, der går ud på at lave Danmarks flotteste og mest kreative hårfarvning og styling.

Vi er en damefrisør som tilbyder andet end dameklip

Vores dygtige stylister sørger ikke kun for, at dit hår bliver smukt og sundt, du møder bliver også mødt af et smilende og hjælpsomt stylister, som gør en stor indsats for at imødekomme dine ønsker og behov.

Når du kommer i hænderne på vores stylister, finder i sammen frem til, hvad der skal ske med dit hår. Har du bestilt tid til en farvning af hår, hjælper vi dig med at finde frem til farver og hvilken farveteknik der vil få det bedste frem i dig.

Hvad er forskellen hårfarvning og en toning?

Begge kan farve dit hår, men en toning har tendens til at ændre hårets farve mindre end en permanent hårfarve. En hårfarve farver i dybden, og hvis man derfor ønsker at beholde den farve man har, og kun friske den op eks med en lidt mere gylden farve, så vil en helfarve virke for drastisk her. En toning er god til at give det mere naturlige look.

Toning er godt til dig som gerne vil have en anderledes farve, men samtidig ikke har lyst til at få ødelagt sit hår for meget. Det er derudover godt til dig, som har fået farvet håret en forkert nuance og gerne vil rette dette, uden at skulle farve det igen.
.

Skal du vælge det ene frem for det andet?

En toning kan ofte give lidt for lidt farve, så hvis man gerne vil have lavet en god og stærk ombre, kan det være svært at få det helt rigtigt resultat med en toning. Derudover hvis man gerne vil have en helt ny farve i håret, så er en toning heller ikke valget. Dette fordi at, en toning ligger sig som et lag oven på ens egen hårfarve og derfor vil blende i med håret i stedet for.

Permanent hårfarve er til dig, som vil gå fra eks at være naturligt lyshåret til at være mørkhåret, rødhåret, blåhåret, eller have helt sort hår. En permanent farvning af hår, kan sagtens kombineres med toner.

Hvad er balayage hår?

Grundteknikken i balayage hår er, at man “tegner” eller maler eksempelvis lyse striber direkte på håret. Det kan gøres i fri hånd, for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret, som skal få det til at ligne, at solen har bleget det.

En balayage kan også laves med andre farver eks mørk til lilla, eller mørk orange i bunden til anden orange i resten af håret. Det er kun et spørgsmål om fantasi og ønsker.

Fordelen ved balayage hår

Balayage hår minder lidt om det hår, som mange piger husker fra de var yngre. Her var bunden oftest mørkere end spidserne.

Dette skete fordi solen med tiden lysnede det lange hår og gav et naturligt spil. En af fordelene ved balayage hår er, at ikke behøver at besøge frisøren så ofte som ved alm reflekser som vokser ud og derved skal lægges i igen. Når man har Balayage må den naturlige bund gerne gro et godt stykke, uden at det gør noget.

Kontakt os for at bestille tid til din dameklipning
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos MIPEcph til en behagelig og professionel behandling i vores dame- og herrefrisør i København K. Kontakt os i dag på telefon 33 15 97 77 eller bestil tid online til din næste herreklipning.