Hair extensions

Drømmer du om et langt smukt hår med masser af fylde, kan hår extensions være løsningen for dig!

At vælge de rigtige hair extensions kan virke som en jungle. Det kan kræve både tid og overvejelse, samt tid at finde den type hår, der opfylder dine egne krav til kvalitet.

Når du skal have lavet hår extensions, vil vi altid anbefale at vælge en professionel frisør. Dette sikrer dig, at der bliver anvendt de rigtige teknikker, og at det bliver påsat ordentligt. Vi har et team af dygtige stylister, som har dygtigheden og fagligheden til at kunne give dig et fantastisk resultat.

Ønsker du et naturligt look, hvor det ikke kan ses at du har hair extensions?

Du har besluttet dig for, at der skal ske noget med frisuren, og du vil rigtig gerne prøve hår extensions.
Typiske spørgsmål som nu vil dukke op:
Z

Hvilken metode skal jeg vælge?

Z
Ødelægger det håret?
Z
Skader det min hovedbund?

Hair extensions ødelægger som udgangspunkt ikke håret

Hvis du sørger for at få det gjort hos en frisør, som ved hvad de laver, vil de gå ind og vurdere hvilken metode som vil være beds til dit hår samt mindst skånsomt.

De bedste hair extensions i København

Der er mange muligheder med hair extensions. De kan både skabe fylde, længde, smukke krøller og fine bølger. Vi bruger kun 100% ægte hår til vores extensions og vi tilbyder et væld af forskellige farver og nuancer. Vi har en hyggelig og personlig salon beliggende på strøget i København. Her er der plads til at slappe af, og du kan trygt lade os sørge for det hele. Vi gør det hyggeligt og behageligt for dig, når vi skal hjælpe dig med dine nye hår extensions. Du skal booke en konsultation inden påsætning, samt ligge et depositum.

Z
“Flat Weft” metoden og det er ægte hår
Z
Tape extensions
Z
Hairband extensions
Vores mest populære påsætningsmetode!

Hår extensions ved brug af “Flat Weft” metoden

Alt extension bliver særbestilt og derfor ikke på lager, da vi ønsker alle vores kunder får det de ønsker.

Flette metoden har eksisteret i mange år. Her fletter man en lille fletning langs hovedbunden. I selve fletningen fletter man fiber hår ind, for og gøre fletningen stærkere og mere flad. På disse små fletninger syer man derefter baner af hår på, også kaldt trenser.

Dette skal du helst undgå :
  • At vaske håret med hovedet nedad.
  • At filtre rundt i håret under vask, kram shampoo og balsam forsigtigt ind i det påsatte hår.
  • At skylle håret i for varmt vand, slut gerne af med køligt vand da det vil lukke håret og gøre det mere glansfuldt.
  • At flå i håret under frisering. Hvis håret er svært at frisere, så vent til det er helt tørt. 
Vær særlig opmærksom på :
  • Håret tilføres ikke fugt, ilt, eller næring fra hovedbunden, derfor skal du tilfører disse manuelt jævnligt. 
  • At håret er ægte og kan være forskelligt i kvaliteten fra gang til gang.
  • At lyst hår/eller krøllet hår har gennemgået en større kemisk proces end det mørkere hår extensions.
  • At sol, stærk varme og saltvand virker udtørrende på håret. Brug altid balsam i håret ved høje temperaturer.

Hair Extensions er super holdbare og nemme at vedligeholde. Cirka 6-8 uger efter første påsætning skal håret rykkes op. Ved korrekt pleje kan håret rykkes op minimum 3 gange. Du kan derfor anvende et sæt hair extensions i ca. 8 måneder.​

Hair extensions ved brug af Tape metoden

Tape-on metode giver dig lækkert langt hår med extensions. Metoden er nem, skånsom og holder længe. Hår extensions fastgøres med en tape, som er specielt fremstillet til extensions. Tapen er nem at fjerne igen med remover.

Metoden passer til alle, og er specielt velegnet til tyndt hår. Dette fordi at  fæsterne er meget tynde og næsten usynlige imod din hovedbund. Tape-on metoden kan bruges flere gange, og vil derfor sige  du kan genskabe samme look om og om igen. Du kan få Tape-extensions i flere farver og nuancer, og er fremstillet af ægte hår. Håret kan nemt som klippes og styles til den ønskede frisure.

Hvad er Tape extensions?

Tape extensions er korte baner af hår, hvor der er påsat tape. En bane er 4 cm bred og 1 cm i højden. selve metoden er god til personer med  for dig, fint hår og tyndt hår, da banerne er smalle, og derfor lægger sig fladt ind til hovedbunden. Du har mange muligheder med en tape extensions, da du også kan kombinere med flere farver.

Hairband extensions

Hairband er et nyt produkt hos Mipecph familien. Hairband kan du nemt kan tage på for en aften og lige så nemt tage af igen når aftenen slutter. Hairband er perfekt hvis man ikke ønsker at have extensions permantent, men dog alligevel gerne vil ha den ekstra volume i håret, når du selv har lyst til det.

Man kan også bruge hairband hvis man allerede har hair extensions, og man ønsker ekstra volumen til specielle lejligheder.

Book tid til at få hårextensions i København
Vi har et højt serviceniveau i vores salon, hvor vi gør rigtig meget ud af, at du skal føle dig godt tilpas. Vi sørger for en god kop kaffe eller eventuelt et glas vin. På den måde kan du nyde, at vi hjælper dig med at få dit drømmehår.