Har du problemer med din hovedbund?

Hvem er jeg?

Mit navn er Helene, og jeg er ansat som friør hos MIPEcph! Ud over, at klippe og farve hår, har jeg især speciale i hovedbundsproblemer – her snakker vi ALT! Psoriasis, skæl, tør hovedbund, svamp m.m..
Jeg er uddannet inden for hovedbundsproblemer, af Linda Bach, ejer og opfinder af BLACK MUD – som desuden samarbejder med Psoriasisforeningen og har forsket de sidste 12år, med at finde den HELT RETTE kombination af ingredienser, så vi kan få bug med dine hovedbundsproblemer.
Jeg har hele sidste år arbejdet meget intenst med Black Mud, og bl.a. været ude og undervise andre frisører, sammen med Linda, rundt omkring i landet, i hovedbundsproblemer og brugen af Black Mud.

Hvordan holder jeg Psoriasis og andre hovedbunsproblemer nede?

Det gør du med Black Mud!
Black Mud salonbehandling, er den rette kombination af Salt og mudder fra det døde hav!
Som de fleste ved, er Det døde hav kendt for sit høje saltindhold, som er rensende, og specielt godt for din hud og hovedbund.
MEN når din hovedbund er renset godt igennem, er det MEGET VIGTIGT, at den får fugt også – lidt ligesom hvis vi har vasket op en hel dag, så mangler vores hænder også fugt!
Jeg anbefaler, at du får en black mud behandling i salonen, hvor jeg også kan lave en diagnose af din hovedbund, så du får den helt rette kombination af mudder og salt, til netop DIN hovedbund!
Når du har fået den 1. behandling, anbefaler jeg, at du får en 2.behandling indenfor 14 dage, da hovedbunden godt kan overproducere, når den pludselig er ‘ren’ for flager, skæl m.m.
Så det er derfor vigtigt, at du får en 2. behandling efter 14 dage, så den vænner sig til, at få luft.
Hvor mange behandlinger der skal til for, at din hovedbund er ‘fri’, kan jeg ikke sige, da det afhænger af, hvor flittig du er til, at bruge Black Mud shampoo og Mask hjemme.

HUSK DOG! At du kan ikke komme 100% af med dine hovedbundsproblemer, MEN du kan holde det nede.
Når først din hovedbund er ”fri” for fx. Psoriasis, kan de fleste faktisk gå i op til ½ år, før der er behov for en Black Mud behandling igen, blot ved brug af din Black Mud Shampoo og Mask hjemmme.

Hvad kan DU gøre for, at få buk med din hovedbund?

Ved hjælp af Black Mud Shampoo og Mask, kan du holde alle hovedbundsproblemer nede.
Hvordan du bruger Black Mud Shampoo og Mask, skal jeg nok komme ind på, når du kommer ind og får din Black Mud Salonbehandling.

Hvad er Psoriasis?

Det er en arvelig, kronisk hudsygdom, som vi alle har i kroppen – for nogle går den i udbrud, for andre ikke. Psoriasis ses ofte som hvide, klæbende flager i hovedbunden.
Folk med psoriasis oplever ofte, at vinter- og stressende perioder kan få det til, at gå mere i udbrud, end andre årstider og tidspunkter, og derfor anbefaler jeg ISÆR, at du får en Black Mud behandling om vinteren!
Sommeren er ofte dét tidspunkt hvor din psoriasis har det bedst – pga. sol, vejr og havvand.

Før billede af en kunde med psoriasis

Endnu et billede af Psoriasis – efter 1. behandling

Lidt om Black Mud

Black Mud & Salt (Salonbehandling):

Indholder helbredende egenskaber til behandling af hudsygdomme, mineral mudderet indeholder en meget høj koncentration af mineraler og er rensende.
Mudderet & Salt kan holde psoriasis og andre hovedbundslidelser nede og forbedrer blodcirkulationen, der hjælper både hovedbund og hudens fornyelse.

Black Mud Shampoo:

Styrker og nærer hårrødderne, forebygger skæl, reducerer hårtab, irritation og kløe i hovedbunden samt beskytter håret mod vind og vejr, stimulerer hårvæksten, nærer håret med de nødvendige vitaminer og mineraler, og genskaber styrke samt elasticitet og forbedrer strukturen.
Håret bliver mere levende, blødt og skinnende. Indeholder Salt fra Det Døde Hav, så den er derfor også afrensende for hovedbunden.

Black Mud Mask:

Proffesionel mineral hårmaske med naturlige mineraler fra Det Døde Hav, Shea nut butter, Advocado olie, Wheat germ olie og Aloe Vera extract.
Masken styrker og beskytter mod den ødelæggende effekt fra miljøet, samt nærer og stimulerer hårets vækst.Håret bliver mere levende, blødt og skinnende.

Vil du vide mere, så tøv ikke med, at kontakte os på tlf eller mail, og spørg efter Helene.

Her er et billede af Psoriasis – efter 1 behandling.

Endnu et billede af Psoriasis – efter 1. behandling

Her er et billede af Eksem i hovedbunden, som klør ekstremt meget! Et forløb på 3 behandlinger.

Booking Hvis du gerne vil bestille en tid, kan du enten bruges vores online booking eller ringe til os.
Book tid online Ring 7088 0852
Instagram @mipecph
mipecph
mipecph
mipecph
mipecph
mipecph
mipecph
mipecph
mipecph

Samarbejdspartner
Vi bruger altid de bedste produkter
Læs mere her

 • Evo

 • Ghd

 • Glo

 • Goldwell

 • Frisk Foto 01

 • Kms

 • Hhs

 • Logo 1

 • Logo

  ×

  Menu

  Online booking

  Find vej