Brudehår & brudemakeup

Smuk brudemakeup & brudehår på din store dag

I MIPEcph er vi brudespecialister. Vi sætter dig i fokus på din bryllupsdag. Det er vigtig for os at du føler dig tilpas på din storedag, derfor har vi altid en prøvedag, hvor vi tester hår opsætningen og makeuppen af. Det vigtigeste for os er at du føler dig smuk og tryg i vores hænder. Prøvedagen foregår altid i salonen og på selve din bryllupsdag kommer vi til dig. Du/I altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtlige samtale.

Til kvinder tilbyder vi:
Brudepakker, luksus behandlinger, lækker klipning, styling, farver, balayage, hårkur, farvning af vipper og bryn, striber, hovedbundsmassage, m.m.

Brudehår & brudemakeup – i salonen i København eller hjemme hos dig

Som brud er du festens midtpunkt, og det er vigtigt, at du er 100 % tilfreds med dit look, og at du føler dig godt tilpas på din store dag.

Derfor giver vi os gerne god tid til at lytte til dine ønsker til hår og makeup til dit bryllup i vores salon i København. Vi afholder også gerne en prøvedag, hvor vi tester makeup og brudehåropsætning på forhånd.

Vi tilbyder et udvalg af forskellige brudepakker, så du kan selv bestemme, hvor meget du ønsker, vi skal lave, og om styling af hår og makeup til dit bryllup skal foregå i salonen i København eller hjemme hos dig selv.

Opsætning af brudehår & stilsikker brudemakeup

Du kan trygt lade os stå for dit hår og din makeup til dit bryllup i vores københavnske frisørsalon. Vi har erfaring fra konkurrencer, opgaver på film, tv og modeshows samt flere år i branchen. Vi vægter fagligheden højt, og vi stræber altid efter at opfylde vores kunders ønske.

Vi tilbyder blandt andet klipning, balayage, styling, farvning af hår, vipper og bryn, striber, hårkur, hovedbundsmassage og opsætning af hår til bruden. Uanset hvilken behandling du vælger, er du altid sikret en stilsikker opsætning af dit hår og en makeup, der indrammer din skønhed på perfekt vis.

Tips til den perfekte brudemakeup

Den store dag er oprindet – dagen, hvor du og din udkårne skal sige ja til at tilbringe resten af jeres liv sammen. Planlægningen af denne dag har garanteret været årsag til et par søvnløse nætter den seneste tid, men nu kan du endelig glæde dig over, at samtlige detaljer er på plads. Det er tid til at læne sig tilbage og blive forkælet, mens du nyder hvert et øjeblik af denne særlige dag. Det er her, at vores salon i København, kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at føle dig ekstra smuk på din bryllupsdag med en unik brudemakeup, der indfrier dine ønsker og forventninger. Grundet vores mange års erfaring med brudemakeup, er du uden tvivl i kyndige hænder, når du vælger vores salon i indre by.

” Fik verdens bedste behandling og brudelook af Pernille til mit bryllup – jeg er dybt taknemmelig for alt. Hvis jeg kunne give flere stjerne gjorde jeg det! “
– Eva Bredahl Ranfelt

Smuk og personlig brudemakeup hos Mipecph

Dagene op til brylluppet er vigtige. Det er her, du gør de indledende øvelser og sikrer et godt fundament, så makeuppen bliver perfekt på din bryllupsdag. Du får derfor her vores bedste tips, som du med fordel kan benytte dig af inden din store dag: Plej din hud – huden er grundpillen i en flot makeup Få din skønhedssøvn, så du undgår hævede øjne Masser af fugt til læberne, så du er klar til det kys Find en makeupartist, der får dig til at føle dig i trygge hænder på din store dag

Brudemakeup’en til dit bryllup

Hos MIPEcph er vi brudespecialister. Vores prioritet er at få dig som brud til at slappe af og nyde din store dag velvidende, at du er i trygge hænder. Derfor tilbyder vi altid en prøvedag i vores salon i København, hvor vi tester forskellige looks. Således kan du som brud vide dig sikker på, at makeuppen på selve bryllupsdagen bliver perfekt. Dagen hvorpå du skal giftes, gør vi det nemt for dig. Vi kommer gerne til dig og lægger din makeup, så du undgår unødvendig stress på din store dag.

Opsætning af hår til bryllup og fester

Alle elsker et godt bryllup, men sådan en fest kræver meget planlægning. Alt lige fra kjolen til håret skal nøje udtænkes, da man gerne vil føle sig ekstra smuk på en dag i kærlighedens tegn. Hvad enten du selv skal gå ned ad kirkegulvet eller blot er med som gæst, så er det nemlig ønskværdigt at kunne præsentere sig fra sin bedste side. Hos vores salon i København hjælper vi dig med at indfri dine forventninger til dagen, når vi står for opsætningen af dit hår.

Bruden i fokus – opsætning af hår til bryllup

Hos vores salon er vi brudespecialister. Vores mål er at få dig som brud til at føle dig tilpas, så du kan nyde din store dag velvidende, at du er i trygge hænder. Derfor har vi også en prøvedag, hvor vi tester forskellige håropsætninger for at finde ud af, hvad der passer dig bedst. På selve bryllupsdagen kommer vi ud til dig og sætter dit hår, da vi ønsker at gøre det så nemt og bekvemt for dig som muligt.

Kontakt os for at bestille tid til din store dag
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos MIPEcph til en behagelig og professionel behandling i vores dame- og herrefrisør i København K. Kontakt os i dag på telefon 33 15 97 77 eller bestil tid online til din næste herreklipning.