teamet

Mille og Pernille byder indenfor i en frisørsalon med masser sjæl og charme i hjertet af København. Vi har fingeren på pulsen, især når det gælder hår og makeup. Vi tilbyder alt inden for klip, hårfarve, permanent, opsætning, makeup m.m. Vi sørger for at holde os fagligt opdateret ved at deltage på kurser og i konkurrencer i ind- og udland.

 

Mille
Co founder - hair stylist

Pernille
Co founder - hair stylist

Simone
Hair stylist

Caroline
Hair stylist

Monique
Junior stylist

tilbyder 20% på div behandlinger

nicoline
mesterlære

tilbyder 50% på de fleste behandlinger

Mille

Har du mødt Mille ☝️

Hun er den ene halvdel af @mipecph , ud over det, er hun educator hos #kaodanmark, hun underviser frisører i herre hår og skæg og er med til diverse hår shows som bliver afholdt af @goldwellnordic hvor hun underviser andre frisører landet rundt!

Mille har også bevæget sig i konkurrence verden og vundet både sølv og broche flere gange i #colorzoom, en af DK’s støreste farve konkurrencer.

Mille er ret stolte af at have et team der til hverdag har de bedste kunderne de dygtigste frisører i sit team.

Og er med til at inspirere og undervise landets frisører 🙌

Pernille

Har du mødt pernille ☝️

Hun er den anden halvdel af @mipecph , ud over det, er hun educator hos #kaodanmark , der er hun med på scenen til “hår shows” som bliver afholdt af @goldwellnordic , hvor hun underviser i diverse farvebehandlinger og nyeste styles.

Ud over dette har hun blandt andet vundet guld i #colorzoom danmark hele 2 Gange.
Som er en af DK’s største farve konkurrencer.

Pernille er ret stolte af at have et team der til hverdag har de bedste frisører og kunder og er med til at inspirere og undervise landets frisører.

Simone

Har du mødt simone 👆 ?
En af MIPEcph dygtige frisører – simone har været frisør siden 2014 og har allerede opnået virkeligt meget i sin frisører karriere!

Simone har bl.a. vundet 1. Og 2. Pladsen i danmarksmester skaberne. Udover dette har hun deltaget i colorzoom hele tre gange og alle tre gange har hun placeret sig i top 3! – senest vandt simone 2. Pladsen i colorzoom 2021! 🥈🏆
Og for det ikke skal være nok har hun også være normineret til årets frisør flere gange 🙌💫

Simone er en rigtig dygtig frisør og brænder for sit fag ! Du kan trygt sætte dig i stolen hos hende ! Hendes speciale er dame hår og farve behandlinger. Du kan også trygt sætte dig som mand i stolen da hun har styr på sine klippe teknikker. 💇‍♀️💇‍♂️

Som det nyeste på simones cv er hun igang med at skulle udanne sig til #educator , så inden længe er simone også ude og undervise andre frisører i hår farve-viden og farve teknikker 🙌

Vi er stolte af simone er en del af MIPEcph team !

Caroline

Har du mødt Caroline ☝️

Hun har været udlært siden 2020! 😍🙌 På det år har hun allerede opnået enormt meget! – hun har vundet guld 🥇i årets #newtalent konkurrence, #globalcreativeawards 🥇og ud over hun står i salonen til hverdag og ordner en masse lækkert hår, er hun en del af @goldwellnordic #educator team, og underviser blandt andet i farve teknik og herre arbejde.

Vi er stolte af at have udlært så dygtig en frisør og er glade for hun har lyst til at forblive en del af vores team og hjælpe med at udlære vores nuværende og kommende elever i fremtiden!

Monique

Har du mødt monique ? 👆

Monique er vores dygtige 3. Års elev.

Hun hjælper allerede godt til i salonen med at vaske hår, ordne bryn og vipper, og div behandlinger.
hun har allerede haft en hel del “modeller” og er rigtig godt igang med at få flair for at have “hår imellem hænderne”.

Du vil møde monique til hverdag i salonen og hun tager også oftes telefonen når du ringer til os ! – 

Monique har os været på herre kursus så du kan rolig booket tid hos hende, men det tager lidt længere tid. Så tålmodighed.
Du kan booke tid hos hende på online booking til div ø. farvebehandlinger, som bund og hel farvninger , striber til elev priser.
 
Hun er super dygtig

Nicoline

Har du mødt Nicoline ☝️ ?

 

Vores åbningstider

Mandag09.00 – 17.30
Tirsdag09.00 – 17.30
Onsdag10.00 – 19.00
Torsdag11.00 – 20.00
Fredag09.00 – 17.30
Lørdag09:00 – 14:00
SøndagLUKKET