teamet

Mille og Pernille byder indenfor i en frisørsalon med masser sjæl og charme i hjertet af København. Vi har fingeren på pulsen, især når det gælder hår og makeup. Vi tilbyder alt inden for klip, hårfarve, permanent, opsætning, makeup m.m. Vi sørger for at holde os fagligt opdateret ved at deltage på kurser og i konkurrencer i ind- og udland.

 

Mille
Co founder - hair stylist

Pernille
Co founder - hair stylist

Simone
Hair stylist

Caroline
Hair stylist


Monique
Junior stylist

tilbyder 10% på div behandlinger


nicoline
mesterlære

tilbyder 40% på de fleste behandlinger

Mille

Har du mødt Mille ☝️

Hun er den ene halvdel af @mipecph , ud over det, er hun educator hos #Hair Couture Nordics, hun underviser frisører til diverse hår shows som bliver afholdt af @haircouture_nordics hvor hun underviser andre frisører landet rundt!

Mille har også bevæget sig i konkurrence verden og vundet både sølv og broche flere gange i #colorzoom, en af DK’s støreste farve konkurrencer.

Mille er ret stolte af at have et team der til hverdag har de bedste kunderne de dygtigste frisører i sit team.

Og er med til at inspirere og undervise landets frisører 🙌

Pernille

Har du mødt pernille ☝️

Hun er den anden halvdel af @mipecph , ud over det, er hun educator hos #Hair Courture Nordics , der er hun med på scenen til “hår shows” som bliver afholdt af @haircouture_nordics , hvor hun underviser i diverse farvebehandlinger og nyeste styles.

Ud over dette har hun blandt andet vundet guld i #colorzoom danmark hele 2 Gange.
Som er en af DK’s største farve konkurrencer.

Pernille er ret stolte af at have et team der til hverdag har de bedste frisører og kunder og er med til at inspirere og undervise landets frisører.

Simone

Har du mødt simone 👆 ?
En af MIPEcph dygtige frisører – simone har været frisør siden 2014 og har allerede opnået virkeligt meget i sin frisører karriere!

Simone har bl.a. vundet 1. Og 2. Pladsen i danmarksmester skaberne. Udover dette har hun deltaget i colorzoom hele tre gange og alle tre gange har hun placeret sig i top 3! – senest vandt simone 2. Pladsen i colorzoom 2021! 🥈🏆
Og for det ikke skal være nok har hun også være normineret til årets frisør flere gange 🙌💫

Simone er en rigtig dygtig frisør og brænder for sit fag ! Du kan trygt sætte dig i stolen hos hende ! Hendes speciale er dame hår og farve behandlinger. Du kan også trygt sætte dig som mand i stolen da hun har styr på sine klippe teknikker. 💇‍♀️💇‍♂️

Vi er stolte af simone er en del af MIPEcph team !

Caroline

Har du mødt Caroline ☝️

Hun er vores blonde ambassadør for Joico. Hun har været udlært siden 2020! 😍🙌 På det år har hun allerede opnået enormt meget! – hun har vundet guld 🥇i årets #newtalent konkurrence, #globalcreativeawards 🥇og ud over hun står i salonen til hverdag og ordner en masse lækkert hår, underviser hun i lysningsfarvetekniker.

Vi er stolte af at have udlært så dygtig en frisør og glad for at have Caroline på vores powerteam.

Monique

Har du mødt monique ? 👆
 
Monique er vores dygtige 4. Års elev.
 
Gennem hendes læretid hos MiPe CPH har hun allerede været med til flere mesterskaber og præsteret at vinde guld til Randersmesterskaberne 2024.
 
Hun er en passioneret frisørelev der elsker at dygtiggøre.
 
Ønsker du en tid hos Monique giver hun 10% det sidste år af hendes læretid på diverse behandlinger.
 
Vi er stolte af at have hende med på vores powerteam.

Nicoline

Har du mødt Nicoline ☝️ 

Nicoline er vores mesterlæreelev. Til hverdag er hun med ind over diverse behandlinger for at dygtigegøre sig, og hun er altid klar på nye udfordringer, så hvis du vil være model for hende, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Nicoline tilbyder 40% på diverse behandlinger.

Vi er stolte af at have hende med på vores powerteam.

Vores åbningstider

Mandag09.00 – 17.30
Tirsdag09.00 – 17.30
Onsdag10.00 – 19.00
Torsdag11.00 – 20.00
Fredag09.00 – 17.30
Lørdag09:00 – 14:00
SøndagLUKKET