Herrefrisør København

Forny dit look med en herreklip hos MIPEcph herrefrisør

Hos MIPEcph tilbyder vi herreklip i vores moderne salon i centrum af København. Savner du inspiration til en anderledes frisure, har du brug for forandring, eller skal du bare have trimmet spidserne eller skægget, er du altid velkommen i vores frisørsalon i København K.

Vi er et kompetent team bestående af tre frisører, to elever. Med mange års erfaring og løbende efteruddannelse, har vi i dag en høj ekspertise og faglig kunnen inden for vores fag, både når det gælder herreklip.

Herrefrisør København med stor faglig kunnen inden for Herreklip

Selvom vi er et team bestående udelukkende af kvinder, har vi fingeren på pulsen, og følger med i de nyeste tendenser inden for hår- og skægmoden til drenge og herrer i alle aldre.

Set udefra kan herreklip virke simplere end klipning af damer, men herreklip kræver den helt rigtige forståelse for, hvad der vil fungere for den enkelte mand i forhold til personlig stil og hårtype. Vi hjælper dig gerne med en maskulin makeover, der fremhæver dine træk og får det bedste frem i din hårpragt eller skæg.

Hvad får du når du bestiller en herreklip i vores herrefrisør København?

Når du kommer i vores herrefrisør i København K tilbyder vi gerne en kop kaffe eller te, samt en behagelig hårvask og hovedbundsmassage forud for dit herreklip.

Vi er dog også klar over, at mange mænd ser klipning som noget der bare skal overståes, og gerne passes ind i en travl arbejdsdag, og vi tager derfor altid hensyn til netop dine præferencer.

Mange herrefrisurer kræver regelmæssig klipning og pleje, hvis de skal holde deres form, og vi tilbyder derfor at fastlægge din næste tid, inden du forlader vores herresalon. Vi tilbyder også lækre hårfarvninger til herrer, både helfarvning og striber, samt farvning af bryn og vipper m.m.

Få nyt look med et herreklip i København

Hår er ikke bare hår, og en frisure ikke bare en frisure. Din frisure kan afspejle din personlighed og sige noget om dig som person. Der er forskellige associationer til mænd med langt hår og mænd med glatbarberet isse – hvad siger dit hår om dig? MIPECPH er en moderne frisør med fingeren på pulsen, der tilbyder herreklip i København K. Vi har stor erfaring med klip af drenge og herrer, og her guider vi dig derfor til, hvordan du finder og vedligeholder den frisure, der passer bedst til dig.

Find den rigtige herrefrisure til din hovedform

Mange mænd vælger den nemme løsning, der ikke kræver særlig meget vedligeholdelse eller grooming, men glemmer at det ikke er alle frisurer, der passer til alle hovedformer.

Man skelner normalt mellem firkantede, runde, hjerteformede, ovale og lange ansigter. Er du i tvivl om, hvad du er, så kig forbi vores herrefrisør på Knabrostræde 8A til en konsultation eller en herreklip i København K.

Hos MIPECPH plejer vi at sige, at mænd med ovale ansigter er heldige, for de kan bære de fleste frisurer. Mænd med firkantede ansigter har godt af en blød frisure med lidt længde, der kan skabe balance i de skarpe, kantede træk.

Har du et rundt hoved, er det godt med en frisure med lidt fylde på toppen, og omvendt gælder det om at skabe volumen på siden af hovedet, hvis man har et meget langt ansigt.

Definerede herrefrisurer kræver regelmæssig klipning

Når du har fundet den rette frisure til din hovedform, er der stor forskel på, hvordan den skal vedligeholdes. Har du valgt en forholdsvis kort og veldefineret frisure, er det klart, at håret ikke skal vokse særlig meget, før det ændrer på proportionerne og ødelægger frisuren. Ved kort hår anbefaler vi generelt, at du kommer ind til en herreklip i vores frisørsalon i København omkring én gang hver 6. uge. Har du længere hår, kan der godt gå længere imellem.

Kontakt os for at bestille tid til din herreklipning
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos MIPEcph til en behagelig og professionel behandling i vores dame- og herrefrisør i København K. Kontakt os i dag på telefon 33 15 97 77 eller bestil tid online til din næste herreklipning.