Find den rigtige herrefrisure til din hovedform

Mange mænd vælger den nemme løsning, der ikke kræver særlig meget vedligeholdelse eller grooming, men glemmer at det ikke er alle frisurer, der passer til alle hovedformer.

Man skelner normalt mellem firkantede, runde, hjerteformede, ovale og lange ansigter. Er du i tvivl om, hvad du er, så kig forbi vores herrefrisør på Lavendelstræde 14, til en konsultation eller en herreklip i København K.

Hos MIPECPH plejer vi at sige, at mænd med ovale ansigter er heldige, for de kan bære de fleste frisurer. Mænd med firkantede ansigter har godt af en blød frisure med lidt længde, der kan skabe balance i de skarpe, kantede træk.
Har du et rundt hoved, er det godt med en frisure med lidt fylde på toppen, og omvendt gælder det om at skabe volumen på siden af hovedet, hvis man har et meget langt ansigt.

Definerede herrefrisurer kræver regelmæssig klipning
Når du har fundet den rette frisure til din hovedform, er der stor forskel på, hvordan den skal vedligeholdes. Har du valgt en forholdsvis kort og veldefineret frisure, er det klart, at håret ikke skal vokse særlig meget, før det ændrer på proportionerne og ødelægger frisuren. Ved kort hår anbefaler vi generelt, at du kommer ind til en herreklip i vores frisørsalon i København omkring én gang hver 6. uge. Har du længere hår, kan der godt gå længere imellem.

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest

Vores åbningstider

Mandag09.00 – 17.30
Tirsdag09.00 – 17.30
Onsdag10.00 – 19.00
Torsdag11.00 – 20.00
Fredag09.00 – 17.30
Lørdag09:00 – 14:00
SøndagLUKKET