Hvad er balayage hår?

Ordet BALAYAGE er fransk og betyder ”strøg”, og det er præcis det denne hårfarve teknik går ud på.

Den kan dog udføres på mange forskellige måder alt efter hvilket udseende man ønsker og frisørens fremgangs metode.
farven vil blive penslet på i lette ”strøg” , ”balayage”. – Dette er en frihånds teknik, frisøren pensler hårfarven let og meget velovervejet ud på hårstrået. Man kan både pensle farven på, ud i luften eller imod et underlag. – det er op til den enkelt frisør hvilken teknik de vægler at bruge alt efter dit ønske af udseende og frisørens fremgangs metode.

Dette er ikke en systematisk farve teknik meget udførelsen er meget præcis og kretiv at stå med. Udseendet på en balayge giver dig et mere afslappet og beachy farve udseende, som det var solen der havde lysnet dit hår. Farve teknikken passe til stort set alle hår længder hår hvad end det er en page, skulder langt eller endnu længere. Men vi kommer vidst ikke uden om at de g´fleste af og kender en balayge bedst fra billederne på instagram og det oftes er et billede af et langt kraftigt hår med smukke krøller i. men en balayage er altså ikke kun til den type hår og teknikken kan kombineres med andre farve teknikker alt efter hvilket udseende man drømmer om.

Grundteknikken i balayage hår er, at man “tegner” eller maler eksempelvis lyse striber direkte på håret. Det kan gøres i fri hånd, for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret, som skal få det til at ligne, at solen har bleget det.
En balayage kan også laves med andre farver eks mørk til lilla, eller mørk orange i bunden til anden orange i resten af håret. Det er kun et spørgsmål om fantasi og ønsker.

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest

Vores åbningstider

Mandag09.00 – 17.30
Tirsdag09.00 – 17.30
Onsdag10.00 – 19.00
Torsdag11.00 – 20.00
Fredag09.00 – 17.30
Lørdag09:00 – 14:00
SøndagLUKKET