Pas på dit lange hår

Vidste du godt håret består af primært, keratin og protein? Derudover indeholder dit hårstrå vand, pigment og mineraler. Det er vigtig at passe på disse elementer i håret, hvis du ønsker et sundt og lækkert langt hår.

Når håret bliver langt, vil det have en tendens til at filtre nemmere, og derfor er det rigtigt vigtig at holde dine spidser sunde med regelmæssig klip. Vi anbefaler en tilretning af spidser, ca. hver 3-4 måned. Derudover anbfaler vi til dit lange hår vores genopbyggende bondpro+ hårkur i forbindelse med din tilretning for at pleje og genopbygge hårets bindinger bedst muligt.

Hjemmepleje
En god fugt givende shampoo, en plejende conditoner hver gang du vasker hår + en Plejende hårmaske, ca. 1 gang i ugen. Vi har flere forskellige shampoo serier og kan tilpasse de bedste hjemme pleje produkter til dig og dit lange hår alt efter hvad håret har mest brug for.

En god leave-in crème eller hårolie inden udredning af håret, du skal børste dit våde hår med en detangler hårbørste eller en wet brush, der kan rede håret nænsomt ud, så håret ikke knækker under udredning.

Når du varme behandler dit hår med diverse hot tools – ex føntørre, glattejern, krølle eller bølge jern er det vigtig at bruger en varmebeskyttende spray der gør håret modstands dygtig over for varmen, så hårstrået bevare sin fugt.

Hvis håret mister sin fugt vil håret miste sin glans, og det vil se trist og glans løst ud. Derfor er det rigtig vigtig, når vi taler om langt hår at lægge vægt på din hjemmepleje.

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest

Vores åbningstider

Mandag09.00 – 17.30
Tirsdag09.00 – 17.30
Onsdag10.00 – 19.00
Torsdag11.00 – 20.00
Fredag09.00 – 17.30
Lørdag09:00 – 14:00
SøndagLUKKET